Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ OFEREIX UN NOU CURS DE FORMACIÓ: MÀRQUETING

IGUALADA COMERÇ OFEREIX UN NOU CURS DE FORMACIÓ: MÀRQUETING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat pels propers dies un curs de formació, totalment gratuït. Es tracta de curs de Màrqueting, amb un total de 40 hores lectives. El curs es farà els següents dies: 19-20-26-27-28 juny i 1-2-3-4-5-8-9-10-11-12 i 15 de juliol. L’horari serà de 15,00 a 17,00, i el lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada.

Un dels cursos d´Igualada Comerç
Un dels cursos d´Igualada Comerç

El contingut del curs és el següent: introducció al màrqueting (conceptes-consumidor-comportament ), estratègies de màrqueting (optimització-elaborar-posicionament ), el mercat i la seva evolució (conceptes-anàlisi de la competència ), conceptes de producte i preu (definició-cicle de vida-nou producte ), la comunicació (política-publicitat-promoció-relacions ), la distribució comercial (funció logística-punt de venda ).

Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció. La data límit d’inscripcions és el 18 de juny!!!

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer La Torre, 5 o poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web