Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA A PUNT LA 36ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER!

A PUNT LA 36ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Com cada any en aquesta època, l’activitat comercial reempren el seu curs amb la ja tradicional Botiga al Carrer. Aquesta será la 36ª edicció, en aquest cas la d’estiu. Desprès de més de 18 anys, aquesta promoció continua ben viva i representa la cita obligada per a molta gent. I enguany, amb més motius encara, perquè la Botiga al Carrer torna amb ganes renovades. L’entitat ha treballat per dotar aquest esdeveniment popular amb una nova marca i ha introduït nous continguts amb un objectiu molt clar: millorar en imatge i oferir noves iniciatives que puguin ser capaços de fer creixer encara més aquesta activitat tant popular entre els igualadins i el públic d’arreu de Catalunya.

Botiga al Carrer´14s
Botiga al Carrer´14s

Aquest proper dissabte, un altre cop hi haurà més de cent botigues concentrades en les principals zones comercials de la ciutat. Vist l’interès i el ritme de les inscripcions, es nota que els comerciants tenen ganes de treure els seus estocs de la temporada d’estiu, que oficialment es va acabar el passat dissabte, dia 30 d’agost.

Per tant, Igualada Comerç té a punt amb les noves idees la nova edició de la Botiga al Carrer, en aquesta ocasió, edició d’estiu. El que sí que no es canviarà, és la participació dels comerços de la nostra ciutat, amb productes de temporada i de primer nivell, però amb els preus competitius de sempre S’espera que en les Rambles, des del c/Òdena i fins el c/Sta. Caterina, en una zona comercial plena d’activitats i animacions, com també en altres indrets peatonals de la ciutat, s’instal·lin més de 100 comerços, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquilles. La Botiga al Carrer és una de les campanyes històriques que organitza l’entitat comercial igualadina i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius. Durant aquest temps, l’activitat s’ha convertit en un dels símbols de la ciutat. Molta gent de fora truca expressament per assabentar-se de les dates d’aquesta promoció, atrets per la qualitat i el servei que ofereix el comerç d’Igualada. És el dia quan tota la ciutat es beneficia de gran quantitat de gent que ens ve a visitar, els restaurants, museus, activitats de lleure, etc.


Però, la Botiga al Carrer és molt més que compres. En tota la zona comercial d ela ciutat, hi haurà un nodrit programa d’activitats i animacions que tenen com objectiu de fer una jornada entretinguda per tot el públic.


Mapa d´activitats Botiga al Carrer´14
Mapa d´activitats Botiga al Carrer´14
En l’Espai de Tallers en la cantonada de la Rambla Sant Isidre amb el c/Sant Magí, etre compra i compra, i entre estones refrescants a les terrasses i bars d’Igualada, es podrán reviure els arts mil·lenaris, que encara perduren a Catalunya. En el Taller de Terrissa tindrem l’oportunitat de veure com funciona el torn de ceràmica i veure que es pot fer amb el fang.

Per l’altre banda, en Jaume Farrés el conegut cisteller de la Cistelleria Farrés de la nostra ciutat, explicarà com es fan cadires, tamborets, cistells i calaixets de vímet i amb el material que es troba a prop, la canya, la boga o el vímet.

Durant tot el dia a la cantonada del c/Òdena amb la Rambla St, Isidre es podrá disfrutar de la demostració de Tall de Pernil al càrrec de Carmelo, un especialista i professional en aquesta disciplina. Tal com diu el Carmelo, tallar pernil en tot tipus esdeveniments és un art i per això ho ha denominat a l’activitat el "Pernil Xou".

Més cap al mitg de la Rambla, i a partir de les set de la tarda hi haurà el Coral de Santa Maria d’Igualada amb el seu repertoari, entre qual faràn delicia al públic amb les populars havaneres. Igualada Comerç acompanyarà aquesta actuació amb l’ingredient apropiat, el rom cremat.

I tampoc podem pasar per alt dels menuts de casa. Com sempre, a la Rambla Nova hi haurà un inflable perquè els nens i nenes hi puguin jugar i els pares es puguin dedicar a disfrutar de les compres tranquil·les.

Els carrers de la zona cèntrica de la ciutat estaran tancats al trànsit rodat per l’ocasió. A més a més de la Rambla Sant Isidre, els següents carrers romandràn tancats per trànsit: Rambla General Vives, Plaça de Cal Font, Rambla Nova des del c/Santa Caterina, Plaça de la Creu, c/Sant Simplici, c/Alba, c/Argent, c/Sant Cristòfor i Plaça del Pilar, c/Nou, Plaça Ajuntament, c/Santa Maria, Plaça Pius XII i c/Roser. Per accedir a plaça Sant Miquel es farà en direcció prohibida pel carrer Sant Bartomeu i Sant Jaume, la qual cosa vol dir que tot aquest eix quedarà de doble sentit de circulació.

Aquesta 36à edició de La Botiga al Carrer, és l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada d’estiu. El resum que es fa des de l’entitat és que ha estat un estiu molt inestable, que sumat amb l’estancament de consum dels últims anys, ha contribuït a tenir una campanya de rebaixes d’estiu més be fluixeta, malgrat les previsions optimistes que arribaven des dels mitjans de comunicació.

Precisament per això, amb més motius cal aprofitar la Botiga al Carrer.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web