Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL DISSABTE, 7 DE MARÇ RESERVAT PER LA BOTIGA AL CARRER D´HIVERN

EL DISSABTE, 7 DE MARÇ RESERVAT PER LA BOTIGA AL CARRER D´HIVERN

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Torna un altre cop la Botiga al Carrer, aquest cop l’edició d’hivern. Aquesta serà la 37ª Botiga al Carrer, què com sempre marca simbòlicament el tancament de les rebaixes de la temporada.

De moment, les inscripcions dels comerços van a molt bon ritme i a més de tres setmanes de l’activitat, ja són més de 50 establiments apuntats. Per tant, es d’esperar que en les Rambles, des del c/Òdena i fins el c/Sta. Caterina, en una zona comercial plena d’activitats i animacions, com també en altres indrets peatonals de la ciutat, s’instal•lin al voltant de 100 comerços, una quantitat habitual dels últims anys.


Per tant, estem davant d’una nova edició de la Botiga al Carrer, però amb productes de temporada i de primer nivell, i amb els preus competitius de sempre. D’aquesta manera, durant tot el dia, el comerç d’Igualada oferirà a milers de visitants d’arreu una agradable visita i facilitarà les compres tranquil·les.

I, naturalment, no faltaran les activitats paral•leles de lleure, sempre diferents i a gust de tot el públic, dels que s’informarà properament.

La Botoga al Carrer-animació
La Botoga al Carrer-animació


La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web