Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING, JUNTS PER QUARTA VEGADA

IGUALADA NIT DE SHOPPING I URBAN RUNNING, JUNTS PER QUARTA VEGADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Falta una mica més d’una setmana fins a la nova edició d’Igualada Nit de Shopping i també de la cursa nocturna. Igualada Comerç està ultimant els detalls d’aquesta popular promoció que es realitzarà el dissabte, dia 23 de maig. Any rere any, aquest esdveniment creix en popularitat i la participació, tant per part dels establiments que hi prenen part, com també en nombre de visitants, corredors i compradors que venen d’arreu de Catalunya.

Recordem de les principals característiques d’aquesta activitat: els comerços participants obriran els seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cadascú d’ells farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbolicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada.

Per l’altre banda, molts comerços també realitzaran accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials i amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Cada un dels comerços que s’està apuntant a aquesta iniciativa, realitzara alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys.

Promocions Igualada Nit de Shopping
Promocions Igualada Nit de Shopping

A part d’això, la mateixa entitat, Igualada Comerç farà promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure. Per exemple, hi haurà l’espai OLD WEST, al carrer Custiol i la Pl. Pius XII, amb un aire rústic, mobiliari i atrezzo en fusta i decoració amb tires de llums.

Promocions Igualada Comerç-Nit de Shopping´15
Promocions Igualada Comerç-Nit de Shopping´15

També hi haurà una zona de RELAX/CHILL OUT, al carrer del Born i la Pl. del Pilar. Es tracta d’un espai d’ambient Chill out amb matalassos de palets i decoració de tot l’espai en tela blanca com a element principal.

Igualada Comerç ha preparat també una activitat molt vistosa, que es farà al carrer de Garcia Fossas. Es tracta d’espectacle de bombolles, empleant una sèrie d’instruments que ens faran observar diferents formes de bombolles de sabó, amb fum, etc.

Tot aixó acompanyat amb una extensa difusió de l’activitat per diferents mitjans de comunicació i xarxes socials. L’entitat Igualada Comerç, com també desenes de comerços de la ciutat estan treballant des de fa setmanes en l’organització de les compres nocturnes, com també en els preparatius de les nombroses promocions que es portaran a terme aquest dia.

El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

Per tant, el dia 23 de maig, tot començara amb les activitats d’Igualada Urban Running Night Show i varies curses pensades per tota la família amb activitats diverses per passar una divertida tarda-nit.

Mentre tant, la festa continuarà amb el comerç d’Igualada i les Compres Nocturnes. Un altre cop, al voltant de 100 comerços i altres serveis obriran fins a les 12 de la nit amb promocions, activitats, curses, música, facilitats d’aparcament, menús a 12 euros, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, màgia, desfilades de moda, dansa, i moltes compres i sorpreses. Evidentment amb places i carrers plens a gom a gom, com botigues també.

Any rere any, aquesta experiència porta cada vegada més públic i corredors. Les places i carrers estaran plenes de gom a gom, i és d’esperar que també estiguin les botigues.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web