Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA TAMBÉ PUJA AL TREN DE BLACK FRIDAY

IGUALADA TAMBÉ PUJA AL TREN DE BLACK FRIDAY

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Després de l’èxit que va tenir aquesta iniciativa l’any 2014 a les grans ciutats com Barcelona, el Black Friday torna enguany a Catalunya amb més força, i sembla ser, per quedar-se. Les seves principals característiques: dinamitzar i fomentar, amb grans descomptes, el comerç de proximitat abans de l’inici de la campanya de les compres de Nadal.

L’objectiu de la campanya és apropar a la gent als establiments comercials de la ciutat i convertir aquest comerç de proximitat en una alternativa real per als consumidors no solament durant aquests dies previs a la campanya nadalenca, que habitualment són dates de baixa facturació, sinó durant tot l’any.

El Black Friday d’Igualada està obert a tots els establiments que vulguin atreure clients oferint descomptes significatius en els seus productes i serveis: botigues de moda, perruqueries i centres d’estètica, gimnasos, empreses de serveis, restaurants, etc. En aquesta primera edició a Igualada, ja són més de 40 comerços inscrits, una xifra molt satisfactòria.

Els comerços adherits distingiran la seva participació amb una sèrie d’elements proporcionats des d’Igualada Comerç, com p.ex. cartells exteriors, cartells interiors amb senyalització d’ofertes, xapes per regalar als clients…

Xapes Black Friday
Xapes Black Friday

Per poder planificar les seves compres, el públic en general podrà consultar els comerços participants travès de la web d’Igualada Comerç i xarxes socials de l’entitat.

A Igualada, cada un dels comerços que s’ha apuntat a aquesta iniciativa realitzarà alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys. Aquestes poden ser d’ofertes i/o descomptes en els productes, preus especials només pel dia de Black Friday, o realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

A més a més, la Generalitat de Catalunya ha donat el permís a l’Ajuntament d’Igualada d’allargar l’obertura comercial de manera excepcional només pel dia 27 de novembre, encara que aquesta decisió és opcional de cadascú dels establiments participants.

Encara que la majoria dels comerços optaran oferir descomptes significatius i especials només pel dia 27 de novembre, també hi hauran establiments que anunciaran i oferiran descomptes inferiors des del dia 23 i fins el dia 26, amb objectiu d’allargar la promoció i atraure més públic.

Públic Black Friday
Públic Black Friday

Black Friday és una iniciativa que des de fa deu anys se celebra als Estats Units. Es fa l’últim divendres de novembre amb el propòsit d’incentivar les compres nadalenques mitjançant atractius descomptes; una cita anual que ja s’ha convertit en el dia de més activitat comercial d’aquest país.

La promoció Black Friday tindrà data el divendres, dia 27 de novembre.

Cal tenir en compte que el diumenge següent, després del Black Friday, dia 29 de novembre, és el primer diumenge festiu de l’època de la Campanya de Nadal que el comerç d’Igualada pot obrir.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web