Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA PROGRAMA OPERATIU DE SEGURETAT GRÈVOL 2015/16

PROGRAMA OPERATIU DE SEGURETAT GRÈVOL 2015/16

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Com és habitual, amb l’arribada de l’època nadalenca la Policia Generalitat-Mossos d’Esquadra ha activat el Programa Operatiu Estacional Grèvol 2015/16.

Les accions policials que cada any es duen a terme durant aquest període nadalenc conviuran amb l’increment del recursos policials, amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat i la de la ciutadania en general.

Consell 1
Consell 1
La durada d’aquest programa serà fins a l’11/01/2016. Durant aquest període els efectius policials transmetran consells de seguretat i en aquest sentit afavoriran l’intercanvi d’informació amb la finalitat de prevenir la comissió de fets delictius.
Consell 2
Consell 2

D’altra banda, es posaran en marxa les accions policials concretes dirigides a prevenir la delinqüència i a garantir la seguretat ciutadana en els eixos i superfícies comercials i empresarials així com en l’oci nocturn, la mobilitat (tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats), i els espais de pública concurrència en els quals es desenvolupin activitats amb motiu de les celebracions en dies assenyalats.

Consell 3
Consell 3


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web