Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA JORNADES DEL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA REFORMA HORÀRIA A IGUALADA

JORNADES DEL PROCÉS PARTICIPATIU DE LA REFORMA HORÀRIA A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç vol informar sobre el procés participatiu de la reforma horària que el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat de Catalunya durà a terme en les properes setmanes arreu de Catalunya, encaminat a informar i sensibilitzar la ciutadania i alhora recollir les seves inquietuds i propostes sobre com s’han d’aplicar aquesta reforma.
Reforma Horària
Reforma Horària

El procés participatiu tindrà lloc en 12 municipis diferents entre els mesos de setembre i novembre d’enguany. Es desenvoluparan dues sessions: en la primera s’exposarà el procés de reforma horària per part d’un representant de la Iniciativa per la Reforma Horària, i en una segona sessió, una setmana després, es realitzarà pròpiament el taller participatiu de debat entre els assistents.

Precisament Igualada és un dels municipis que serà seu d’aquestes sessions.

Presentació: 23 de setembre, de 18.00 a 19.30

Taller participatiu i debat: 29 de setembre, 16.30 a 20.00

Ambdues sessions se celebraran al Casal Cívic del Passeig , Pg. Jacint Verdaguer, 67.

Volem comptar amb la visió del major nombre d’agents, motiu pel qual demanem la vostra participació i col·laboració per tal que en feu difusió al màxim de les dues sessions entre els diferents col.lectius i entitats.

Les dues sessions són especialment oportunes per a entitats relacionades amb els àmbits d’Ocupació i Empresa, Educació, Cultura i oci, Comerç i Consum i Mobilitat que són les més interessades en els efectes de l’aplicació d’aquesta reforma.

Entreu a la web “participa gencat” on trobareu l’enllaç per a realitzar la inscripció a les dues sessions i informació complementària del procés de participació:

http://participa.gencat.cat/ca/articles/proces-participatiu-per-a-la-reforma-horaria

Inscripció a les sessions: https://goo.gl/forms/3UBoyA7RLhTv7c3l1


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web