Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UBIC I GESTIÓ INTEGRAL

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA UBIC I GESTIÓ INTEGRAL

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La UBIC i Gestió Integral, Servei de Prevenció de Riscos Laborals Acreditat, han signat el dilluns passat, dia 4 de juny, un conveni a través del qual tots els associats de l’entitat igualadina poden disposar d’una oferta de Servei de Prevenció de Riscos Laborals adaptat al sector comercial. A aquesta promoció només hi poden adherir-se els socis que acreditin documentalment la seva pertinença al col·lectiu. Els socis de la UBIC es podran beneficiar dels avantatges i descomptes exclusius i molt importants. Aquest conveni preveu, entre d’altres coses, l’assessorament personalitzat.

Firma de conveni amb la Gestió Integral

Les especialitats de Gestió Integral, Servei de Prevenció Acreditat, S.L. són:

  • Seguretat en el Treball.
  • Higiene Industrial.
  • Ergonomia i Psicosociologia aplicada.
  • Gestió de la Vigilància de Salut.

La UBIC anima a tots els associats d’aprofitar-se d’aquestes condicions i a demanar més informació dels serveis de Gestió Integral sense cap compromís.

Gestió Integral, com a servei de prevenció acreditat disposa d’una plantilla de més de 25 tècnics amb titulació superior i acreditats amb les especialitats, Seguretat, Higiene i Ergonomia i psicosociologia aplicada, amb experiència contrastada en l’àmbit de la prevenció.

Gestió Integral, amb acreditació per tota Catalunya, disposa de diferents centres repartits per tota la geografia catalana, amb els quals poden actuar amb la màxima agilitat per a cobrir qualsevol necessitat en matèria preventiva a les empreses que disposin de centres de treball fora d’Igualada. Mitjançant aquest conveni, s’ofereix als associats complir amb els requisits que estableix la Llei, deixant a l’empresa i per tant a l’empresari plenament cobert en cas d’Inspecció o requeriment d’organisme competent.

La UBIC recorda que es tracta d’una Llei d’obligat compliment per totes aquelles empreses que tenen treballadors, o que estiguin subcontractades per altres.

Un dels objectius de la UBIC és de promoure accions per impulsar i millorar la gestió dels seus associats. Per aquest motiu l’entitat disposa d’una àmplia bossa de serveis i avantatges exclusius pel seu col·lectiu dels associats. Aquestes condicions s’estan ampliant i adaptant contínuament.

El conveni ho han firmat el sr. Jaume Montells i Bravo, president de l’entitat, per part de la UBIC i el sr. Miquel Peropadre Duch, director comercial de la Gestió Integral, acompanyat pel Sr. David Ferran.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web